Novinky a recenzie

Kovanie LAGUNA - Zabudované systémy - hliníkové systémy pre šatníky

03.07.2019

Laguna ponúka hliníkové systémy pre šatníky. Stiahnite si montážne návody systémov RAMA PLUS, INTERO, OMEGA, MULTIOMEGA tu.

Kovanie LAGUNA - Nábytkové systémy - Montážne návody na stiahnutie!

03.07.2019

Laguna ponúka kovanie pre posuvné dvere na jednej, dvoch alebo troch lištách so zabudovaným stojanom, pre vysoké a nízke dvere, bočné dvere nábytku. Návod na montáž nábytkového systému LAGUNA FAST 50 si môžete stiahnuť tu.

Kovanie LAGUNA - Stavebné systémy - Montážne návody na stiahnutie!

03.07.2019

Stiahnite si montážne návody na stavebné systémy LAGUNA EKONOM, STANDARD, STANDFORD a SYNCHRONIK!

Rozširujeme sortiment čistiacej techniky o talianske produkty LAVOR

03.07.2019

Radi by sme vam predstavili nový sortiment – produkty talianskej značky LAVOR. U nás si môžete zakúpiť niekoľko typov výkonných vysokotlakových čističov, praktických mokro-suchých či popolových vysávačov a parných čističov. Pozrite sa na ne detailnejšie v tomto článku.

Vysávač na popol LAVOR RIU - pozite si VIDEO!

03.07.2019

vysávač na popol LAVOR RIU ocenia tí, ktorí hľadajú šikovný malý spratný ale zato užitočný vysávač na popol na vymetanie nečistôt z pecí, krbov, kachlí či grilov. Pozrite si ho vo VIDEU!

Kúpte si podlahový umývací automat LAVOR SPRINTER!

03.07.2019

Lavor Sprinter je podlahový umývací automat ideálny pre umývanie rozlohou malých plôch. Neváhajte a kontaktujte nás, radi vám stroj predvedieme!

Náradie MAKITA - akciová ponuka január-marec

03.07.2019

Vybrané náradie Makita si môžete zakúpiť za výhodnejšie ceny v prvých troch mesiacoch roka 2014. Kliknite tu a pozrite si kompletnú ponuku.

MILWAUKEE DEŇ v U-MAXe

03.07.2019

Pozývame všetkých zákazníkov na MILWAUKEE DEŇ v U-MAXe, ktorý sa uskutoční vo ŠTVRTOK 27.júla 2013 v areáli pred predajňou v Námestove. Zvýhodnené sety, akciové ceny, prezentácia hoblíka a termokameri školenými technikmi! Neváhajte, príďte a nakúpte výhodnejšie!

Nábytkové kovanie Blum – správna voľba pre vašu kuchyňu

03.07.2019

Nábytkové kovania Blum sú prvotriedne produkty rakúskej spoločnosti, ktorá pôsobí na trhu už od roku 1952. Viac ako 61 rokov vyvíja výklopné, závesné, zásuvkové systémy a ďalšie produkty vyznačujúce sa vysokou úrovňou kvality a dizajnu. V článku vám predstavíme jednotlivé technológie pohybu vzvinuté spoločnosťou Blum, ktoré dodávajú nábytkovému kovaniu jedinečnú pridanú hodnotu.

Poznáte šikovné riešenie smetného koša od Blum?

03.07.2019

Predstavte si, že by ste dokázali otvoriť kôš len jednoduchým ťuknutím kolenom či nohou. Umožňuje to systém Blum Servo drive uno. Výsuv sa automaticky otvorí po ťuknutí na akékoľvek miesto na čele, ktoré pri takomto otváraní ostane úplne čisté.

Kúpte si umývací automat Numatic TT1840 a získajte profesionálny vysávač ZDARMA!

03.07.2019

Numatic TT1840 je podlahový umývací automat ideálny pre umývanie malých plôch do veľkosti cca 700m2. teraz si ho môžete zakúpiť v špeciálnej ponuke kedy dostanete profesionálny vysávač Henry HVR 200A ZADARMO! Neváhajte a kontaktujte nás, radi vám stroj predvedieme!

Kúpte si umývací automat Numatic TT4045 a získajte profesionálny vysávač ZDARMA!

03.07.2019

Numatic TT4045 je podlahový umývací automat ideálny pre umývanie stredne veľkých plôch. Teraz si ho môžete zakúpiť v špeciálnej ponuke kedy dostanete profesionálny vysávač Henry HVR 200A ZADARMO! Neváhajte a kontaktujte nás, radi vám stroj predvedieme!

Otvaracie hodiny počas vianočných sviatkov

03.07.2019

Pozrite sa ako budeme mať otvorené počas sviatkov.

PAT a MAT na návšteve u nás!

03.07.2019

V pondelok 14.4. a utorok 15.4.
k nám do U-MAXu a do nášho mesta zavítali najobľúbenejší "majstri" PAT a MAT. Nielen deti, ale aj naši zákazníci si s nimi užili veľa zábavy. FOTOGRAFIE nájdete TU.

Porovnanie: Benzínové kosačky AL-KO

03.07.2019

Kompaktné a pohodlné!

Kosačky AL-KO a ostatná trávniková technika tejto nemeckej značky sa vyznačujú vysokou kvalitou, ktorú zaručuje inovačný prístup majiteľov. Pre benzínové kosačky AL-KO sú okrem nemeckej kvality príznačné aj priemyselná funkčnosť, nadčasový dizajn, komfort a spoľahlivosť.

Porovnanie umývacieho automatu s plošným čističom od KÄRCHER

03.07.2019

Ak potrebujete stroj na umývanie a zároveň aj odsávanie špinavej vody z rôznych plôch akými sú napríklad podlahy v obchodoch, autoservisoch, dielňach či školách, ponúkame vám na výber z hneď niekoľko možností. Závisí na tom, či máte záujem so strojom pracovať len v interiéri alebo chcete čistiť plochy aj v exteriéri (napríklad terasu alebo chodníky zo zámkovej dlažby).

Porovnanie vysávačov na popol

03.07.2019

Takmer každý túži po krbe, no nie každý si uvedomuje, že starostlivosť oň je možno o niečo náročnejšia ako by na začiatku čakal.

Je na nezaplatenie pozerať sa na tlejúci oheň za krbovým sklom, dokonca je to často krát pohľad oveľa krajší ako ten do televíznej obrazovky. Ak je však sklo zanesené, čierne, nečisté, nie je to ono.

Veľké porovnanie podlahových umývacích automatov - Kärcher, Numatic, Eureka, Lavor

03.07.2019

Vlastníte obchod, niekoľko kancelárií, výrobnú halu či inú prevádzku? Ak áno, ideálnym spôsobom ako ich udržiavať čisté, sú podlahové umývacie automaty. Pozrite si veľké porovnanie strojov a vyberte si ten pravý s pomocou rád a odporúčaní od nášho školeného personálu!

Porovnanie skrutkovačov – DEWALT, MAKITA alebo MILWAUKEE?

03.07.2019

Niektorí zákazníci sú roky verní náradiu značky Makita a nevymenili by ho za nič na svete. Iní radi skúšajú novinky aby si vedeli vybrať to najlepšie. Ako ste na tom vy? Ak sa neviete rozhodnúť, pozrite si naše porovnanie skrutkovačov troch rôznych značiek.

U-MAX Prezentačný deň Jar 2013

03.07.2019

Príďte nás navštíviť na náš prezentačný deň, ktorý sa uskutoční 2.5.2013 n našej predajni v Námestove. Okrem mnohých produktov za atraktívne ceny Vás u nás čakajú rôzne súťaže a prezentácia výrobkov viacerých výrobcov. Tešíme sa na Vás.

Ste pripravení na zimu?

03.07.2019

Pomaly, ale isto sa blíži zima, preto sa na ňu pripravte spolu s nami. Neváhajte a vyberte si z našej ponuky kvalitných sekier, reťazových píl, štiepačiek dreva, rôznych druhov ohrievačov a odhŕňačov na sneh.

Sekery FISKARS

03.07.2019

Pri práci s klasickými drevenými sekerami počas rúbania či štiepania dreva sa pravidelne stretávame s niekoľkými problémami. Časté je vypadávanie čepele z poriska, či kĺzanie sekery kvôli drevenej rukoväti. Ak hľadáte riešenie, ako tieto nepríjemnosti odstrániť, máme pre vás dokonalú ponuku v podobe moderných, vycibrených a inovatívnych sekier FISKARS.

SPRINTUS - kvalitné čistiace stroje za rozumné a dostupné ceny

03.07.2019

Rozširujeme sortiment čistiacej techniky o produkty nemeckej značky SPRINTUS. Príďte a zoznámte sa s novou značkou v našej predajni alebo tu v článku, pozrite si VIDEÁ!

Tepovací automat KÄRCHER PUZZI 100 SUPER

03.07.2019

Rozhodli sme sa za vás vyskúšať KÄRCHER tepovací automat PUZZI 100 SUPER, aby sme vám pomohli pri výbere a rozhodovaní sa, či bude tento skvelý stroj pomocníkom i vo vašej domácnosti.

Tipy na vianočný darček

03.07.2019

Vianoce sú za dverami a vy ešte stále nemáte vianočný darček? Nevadí, ponúkame pár skvelých tipov ako potešiť svojich blízkych.

TOP ponuka NAJLEPŠIE ZĽAVY ROKA - len 14. a 15. apríla 2014

03.07.2019
Pri príležitosti otvorenia našej vynovenej predajne sme si na pondelok 14. a utorok 15. apríla pre našich zákazníkov pripravili niekoľko prekvapení.Pozrite sa, ktoré produkty si môžete zakúpiť s výraznými ZĽAVAMI!

TOP ponuka pre stolárov - len 14. a 15. apríla 2014

03.07.2019

Na pondelok 14. a utorok 15. apríla sme pre našich zákazníkov stolárov vybrali TOP produkty, ktoré si môžete počas týchto dní zakúpiť za výnimočné ceny - lepidlá RAKOLL, zásuvkové výsuvy, Multiomega lišty a ďalšie!

Umývajte okná bez šmúh!

03.07.2019

Bezproblémové umývanie okien, zrkadiel či iných hladkých povrchov zvládnete ľahko a rýchlo vďaka skvelému vysávaču okien Kärcher WV 50 . Predáva sa aj s extra sprejovou fľašou a stierkou z mikrovlákna, prostredníctvom ktorých ľahko odstránite všetky detské odtlačky zo skleného stola, šmuhy z okien a iné nečistoty.

Akciová ponuka LETÁK - december, január

03.07.2019

O 5 týždňov sú tu Vianoce a pokiaľ hľadáte darčeky, ktoré by potešili vašich blízkych, vyberte si z našej bohatej ponuky akciového tovaru, ktorú sme pre vás pripravili. Navyše získate darček s každému nákupu! Pozrite si kompletnú ponuku TU!

Výhercovia súťaže Prezentačného dňa

03.07.2019

Počas Prezentačného dňa, ktorý sa konal 2. mája, sme súťažili o skrutkovač DEWALT a sekeru FISKARS. Stačilo nakúpiť tovar v akejkoľvek hodnote, vyplniť kontaktný formulár a zákazník bol automaticky zaradený do večerného žrebovania. Pánovi Jozefovi Mikolajčíkovi sme odovzdali skrutkovač a rodina pána Štefana Drabanta bude odteraz drevo rúbať vynikajúcou sekerou renomovanej fínskej značky.

Súťaž o gril ukončená - Gratulujeme k výhre!

03.07.2019

V posledných týždňoch prebiehala na našej facebookovej stránke súťaž o funny gril a dnes sme ju úspešne ukončili. Krásny biely gril bude odteraz slúžiť pani Daniele Balákovej. Blahoželáme!

Súťaž o uhlovú brúsku DEWALT ukončená - Gratulujeme k výhre!

03.07.2019

Uhlová brúska bude verne slúžiť pánovi Máriovi! Srdečne blahoželáme!

Vyhrievané bundy Milwaukee

03.07.2019

Ak pracujete v mraze a chlade, príďte si k nám pre vyhrievanú bundu od Milwaukee a už Vám nikdy nebude zima! Môžete si vybrať hneď z niekoľkých modelov – bundu máme v červenej, čiernej, maskáčovej a krikľavej farbe. Je ideálna pre stavbárov, remeselníkov, robotníkov, ktorí musia pracovať aj v nepriaznivom počasí, či nevyhrievaných dielňach a autoservisoch, ale aj pre rybárov či poľovníkov. Dlhé čakanie tak bude oveľa príjemnejšie, keďže je bunda odolná aj voči vode a vetru. Vyhrievaná bunda Milwaukee je vyrobená z multi vrstveného softshellu.

Vysávač na popol

03.07.2019

Starajte sa o svoj krb tak, ako ešte nikdy predtým vďaka absolútnej NOVINKE na Slovenskom trhu!

Predstavujeme vám nový KÄRCHER AD 3.200 vysávač na popol suchý vysávač v JEDNOM! Vďaka robustnej kvalite ponúka stroj potrebnú bezpečnosť pri vysávaní popola z krbu. Disponuje inovatívnou filtračnou technológiou s veľkým filtrom na špinu a plochým skladaným filtrom.

Poznáte vysávač s vodným filtrom Kärcher DS 5.800?

03.07.2019

Prečítajte si o ňom na našom novom BLOGU! Máte skúsenosti s týmto vysávačom DS 5.800? Podeľte sa o ne s nami!
Kärcher DS 5.800 je vynikajúcou voľbou pre alergikov, astmatikov, rodiny s deťmi a všetkých, ktorým vadí prach.

Najväčší výber vysokotlakových čističov už od 59,90!

03.07.2019

Vyberte si ten svoj vysokotlakový čistič z našej širokej ponuky! Pozrite si vysokotlakové čističe nemeckej značky Kärcher a talianskej značky Lavor TU!

Záhradný vozík HECHT - Ideálny pomocník do vašej záhrady!

03.07.2019

Predstavujeme vám skvelých pomocníkov pri zbere popadaného lístia či pokosenej trávy. Plastové záhradné vozíky HECHT odvezú všetko čo im naložíte vďaka praktickým kolieskam. Vyberte si z viacerých druhov ten, ktorý vám najviac vyhovuje!

DEWALT DEŇ - Náradie za SUPER NÍZKE ceny - Pozrite si ponuku!

03.07.2019

V pondelok, 2.9., do nášho mesta opäť zavíta obrovský DeWalt kamión plný noviniek a akciových produktov tejto svetoznámej značky. Budete mať jedinečnú možnosť nakúpiť náradie Dewalt za výnimočné ceny, ktoré budú platiť len v tento deň! Neváhajte a vyberte si z našej ponuky.

Nový bezuhlíkový skrutkovač od DEWALT - Pozrite si VIDEO!

03.07.2019

V pondelok 2.9. sa u nás opäť môžete tešiť na obrovský DeWalt kamión plný noviniek a akciových produktov tejto svetoznámej značky. Zákazníkom DeWalt technici predstavia najhorúcejšie novinky, akciové produkty a ponúknu zvýhodnené sety. Jendou z noviniek bude aj bezuhlíková vŕtačka/skrutkovač DEWALT DCD 790 D2 a bezuhlíková kompaktná príklepová vŕtačka/ skrutkovač DEWALT DCD 795 M2. POzrite si špecifikácie týchto noviniek tu!

GARDENA akcia

03.07.2019

Letná sezóna začína! Pripravte sa na horúčavy a zaobstarajte si kvalitné náradie GARDENA. Kompletnú ponuku si pozrite tu.

Hviezda mesiaca: Sada - bubon s hadicou Gardena Classic 50

03.07.2019

V týchto horúcich letných dňoch dostáva určite poriadne zabrať aj vaša záhrada. Doprajte jej dostatok vlahy a relaxujte pri polievaní vďaka vynikajúcemu produktu spoločnosti GARDENA. Nástený bubon s hadicou Classic 50 je jednoduché namontovať na stenu, ľahko sa prenáša a vďaka trojuholníkovej konštrukcii ustojí každé zavlažovanie! Kúpte si Hviezdu mesiaca august teraz a akciovú cenu!

LAVOR GBP 20 - mokro suchý výsávač a tepovač v jednom!

03.07.2019

Ak máte v domácnosti nielen koberce, ale aj podlahy a hľadáte ideálny stoj na ich čistenie Lavor GBP 20 je tou správnou voľbou! Za vynikajúcu ceno získate LAVOR GBP 20 čistič tvrdých podláh a kobercov - teda vysávač na suché a mokré vysávanie a tepovač čaluneného nábytku a kobercov v jednom!

Nová letná súťaž - vyhrajte štýlový gril!

03.07.2019

***SÚŤAŽ UKONČENÁ***
Vyhrajte štýlový farebný gril Piccolino a vaše grilovačky budú raz-dva veselšie! Farbu grilu si vyberte sami, stačí klinúť na www.facebook.com/umax.

HAAGA - výkonné ručné zametacie stroje s patentovaným systémom diskových kief

03.07.2019

Predstavujeme vám novinku v našom sortimente - vysoko výkonné Haaga zametacie stroje s jedinečným patentovaným systémom diskových kief. Zametajú jemný prach, piesok, mokré lístie, plechovky či dokonca pozbierajú aj tenisové loptičky.Pozrite si VIDEO!

Prenášajte bez námahy vďaka záhradnému vozíku Hecht

03.07.2019

Do marcevého čísla časopisu Záhradkár zaradila redakcia do jednej z rubrík záhradné vozíky HECHT z našej ponuky. Záhradný vozík bude skvelým pomocníkom pri jarnom upratovaní, preto neváhajte a zaobstarajte si ho už teraz! Vyberte si z troch praktických vozíkov v našej ponuke.

Vysávač Henry vám ušetrí až 50% energie!

03.07.2019

Predstavujeme vám novinku v našom sortimente - vysávače na suché vysávanie Henry, Hatty a Harry! Prišli k nám až z Anglicka a sú pripravené uľahčiť a spríjemniť vám vysávanie či už doma v domácnosti, alebo aj v hoteloch, kanceláriách a iných prevádzkach keďže ide o vysávače rady PROFI. Prečítajte si viac o tom, ako šetria energiu tu!

Kärcher augustové HITY

03.07.2019

Každý mesiac si môžete zakúpiť niekoľko produktov značky Kärcher za výnimočnú cenu! Neváhajte, vyberte si ten svoj a ušetrite.

Špeciálna akcia! Plošný čistič ZDARMA k vysokotlakovému čističu!

03.07.2019

Využite jedinečnú možnosť do konca júna! Pri kúpe vysokotlakového čističa Kärcher K 2.390 získate automaticky plošný čistič Kärcher T50 ZDARMA!

Kärcher septembrové HITY

03.07.2019

Každý mesiac si môžete zakúpiť niekoľko produktov značky Kärcher za výnimočnú cenu! Neváhajte, vyberte si ten svoj a ušetrite.

Vianoce s Kärcher

03.07.2019

O necelé dva mesiace sú tu Vianoce a ak hľadáte praktický darček, ktorý poteší blízkych a uľahčí domáce práce, zoznámte sa s Vianočnou ponukou od firmy Kärcher.

Olejový kompresor GÜDE za najnižšiu cenu na trhu!

03.07.2019

V prípade, že do svojej dielne hľadáte spoľahlivý a cenovo dostupný kompresor strednej triedy, kompresor GÜDE 580/10/50 EU 400V je ideálnou voľbou. Neváhajte a zadovážte si kompresor s bohatým vybavením a nízkou cenou! O technických parametroch a vybavení stroja čítajte v našom článku tu.

Praktická krhla FISKARS Ergo Can

03.07.2019

Ak ste už vo svojej záhrade vystriedali niekoľko krhiel a stále nie ste úplne spokojný s tou poslednou, vyskúšajte 10 litrovú FISKARS Ergo Can - dizajnová krhlu fínskej značky z odolného plastu, s polohovateľnou rukoväťou a otočnou výlevkou pre dve možnosti polievania! Určite nebudete ľutovať a krhlu už nevymeníte za žiadnu inú!

LAGUNA - Jednotka v oblasti technológie a dizajnu posuvných systémov

03.07.2019

V našej kamennej predajni a internetovom obchode si môžete už dlhé roky zakúpiť kovanie značky LAGUNA. V nasledujúcom článku vám predstavíme dôvody, pre ktoré je táto poľská spoločnosť po dlhé roky jedným z lídrov na trhu udávajúcim nové trendy v oblasti.

AEG BBS 12C2 - všestranný vŕtací skrutkovač so systémom vymeniteľných skľúčidiel

03.07.2019

Predstavujeme vám absolútnu novinku na trhu - najvšestrannejší kompaktný vŕtací skrutkovač so systémom vymeniteľných skľúčidiel. Prečítajte si viac!

Špeciálna akcia BLUM - získajte k nákupu skrutkovač, vŕtačku, bity alebo vrtáky len za 1€!

03.07.2019

K produktom značky BLUM si momentálne môžete zakúpiť skrutkovač BOSCH, vŕtačku HITACHI, sadu bitov BOSCH alebo sadu vrtákov BOSCH len za 1€! Neváhajte a využite špeciálnu akciu!

Akciové týždne máj-jún 2014

03.07.2019

Pozrite si našu ponuku a ušetrite desiatky eur! Kvalitné náradie Makita a Bosch, pracovné rukavice, kufríky na náradie a mnoho ďalších produktov si teraz počas Akciových týždňov môžete zakúpiť za skvelé ceny!

Ako si vybrať tú správnu uhlovú brúsku?

03.07.2019

V súčasnosti je na trhu široký výber uhlových brúsiek. Jedným z kritérií, na ktoré by ste pri výbere flexy alebo rozbušky, ako im mnohí hovoria, mali brať ohľad je to, ako často a na čo ju budete využívať. Uhlová brúska má nespočetný počet funkcií a možností – dokážete ňou zbrúsiť lak alebo ...

Ako si vybrať tú správnu lopatu na sneh?

03.07.2019

Sneh na území Slovenska sa má zdržať vraj až dva týždne. Nejeden z nás bude preto potrebovať kvalitný odhŕňač alebo lopatu na sneh, aby sa dostal z domu k autu, aby odpratal sneh z chodníka a iných plôch. V našej ponuke máme kvalitné odhŕňače FISKARS, ale aj obyčajné hliníkové lopaty alebo iné umelé odhŕňače.

Ako sa správne starať o trávnik? Frézujte a prevzdušňujte jedným strojom

03.07.2019

Vedeli ste, že popri pravidelnom mulčovaní by mali byť trávnaté plochy vždy na jar a na jeseň frézované, aby sa k nim dostal vzduch a „mohli dýchať“? Pozrite si náš záhradný kalendár pre zdravý trávnik, aby ste vedeli ako sa starať o vašu zelenú plochu počas roka.

Praktický multifunkčný vysávač lístia AL-KO VAC 2400E

03.07.2019

Ak hľadáte vysávač a fúkač lístia v jednom, AL-KO VAC 2400E je tou správnou voľbou! Okrem týchto dvoch funkcí dokáže ešte odpad roztriediť a rozdrviť. Viac o skvelých vlastnostich si prečítajte v článku tu.

DEN BRAVEN PUR PENA MEGA 70 TERAZ V AKCII!

03.07.2019

Vysoká výdatnosť, možnosť orezeania už po 30 minútach, nasiakavosť 2%!

vlavo
vpravo

Novinky na Váš e-mail

Chcete byť informovaný o najnovších akciách?
OK
Podporované karty
MasterCard VISA
Podporované platobné systémy
ČSOB Pay GP Web Pay