U-MAX Zákaznícky klub - podmienky

Všeobecné podmienky pre vydávanie a používanie zákazníckych kariet pri nákupe v U-MAX, spol. s r.o.

ÚVODNÉ USTANOVENIA

U-MAX zákaznícky klub je vernostný program spoločnosti U-MAX, spol. s r.o. (ďalej len spoločnosť U-MAX) vytvorený a poskytovaný zákazníkom nakupujúcim v predajni a v internetovom obchode U-MAX. Všeobecné podmienky tohto klubu definujú vznik členstva v U-MAX zákazníckom klube, práva a povinnosti členov U-MAX zákazníckeho klubu a spoločnosti U-MAX. Členstvo v U-MAX zákazníckom klube umožňuje zákazníkovi uplatňovať si zľavu pri nákupoch, ako aj využívať ďalšie služby určené výhradne členom U-MAX zákazníckeho klubu.

ČLENSTVO V KLUBE, REGISTRÁCIA ČLENA DO KLUBU A ZÁKAZNÍCKA KARTA

REGISTRÁCIA DO KLUBU

  1. Členom U-MAX zákazníckeho klubu sa môže stať každá fyzická alebo právnická osoba, po odovzdaní čitateľne, pravdivo a úplne vyplneného registračného formulára, s podpísaným súhlasom s týmito všeobecnými podmienkami. Po odovzdaní žiadosti člen klubu obdrží U-MAX zákaznícku kartu (ďalej len karta). Žiadosť je potrebné odovzdať v predajni U-MAX.

ZÁKAZNÍCKA KARTA

  1. Kartu vydáva spoločnosť U-MAX. Za vydanie karty bude zákazníkovi vyúčtovaný jednorazový registračný poplatok 2€. Karta je neprenosná.
  2. Karta nadobúda platnosť jej priradením k zákazníkovi v systéme spoločnosti UMAX.

PRAVIDLÁ ČERPANIA ZLIAV

  1. Spoločnosť U-MAX poskytuje svojim zákazníkom 3 typy farebne rozlíšených kariet. Jednotlivé farby rozlišujú výšku poskytovanej zľavy spoločnosťou U-MAX zákazníkovi takto:
    • Čierna karta – zľava 2% (celkový objem nákupov zákazníka v poslednom 1/4 roku roku bol nižší ako 1.000,- )
    • Biela karta – zľava 4% (celkový objem nákupov zákazníka v poslednom 1/4 roku bol vyšší ako 1.000,- )
    • Tyrkysová karta – zľava 6% (celkový objem nákupov zákazníka v poslednom 1/4 roku bol vyšší ako 2.000,- )
  2. Člen U-MAX zákazníckeho klubu má právo čerpať zľavy pri nákupoch v kamennej podnikovej predajni spoločnosti U-MAX na ulici Miestneho priemyslu 1028 v Námestove a rovnako pri nákupoch v internetovom obchode spoločnosti U-MAX na stránke www.u-max.sk.

POUŽÍVANIE ZÁKAZNÍCKEJ KARTY

  1. Pri nákupoch v predajni U-MAX musí byť zákaznícka karta predložená obsluhujúcemu predavačovi pred začatím nákupu. Počas nákupu alebo pri jeho platení už nie je možné daný nákup zaevidovať na zákaznícku kartu a poskytnúť zákazníkovi príslušnú zľavu.
  2. Pri nákupoch v internetovom obchode je pre čerpanie zliav potrebné prihlásiť sa do systému svojim prihlasovacím menom a heslom. Prihlasovacie údaje budú zákazníkovi vydané po ich vyžiadaní v predajni.

ZMENA ÚDAJOV, STRATA A ODCUDZENIE KARTY

  1. O zmene mena, adresy a ďalších údajov uvedených v žiadosti, strate alebo odcudzení karty, je každý člen povinný informovať spoločnosť U-MAX.
  2. V prípade straty, krádeže alebo poškodenia zákazníckej karty, môže zákazník požiadať o vydanie novej karty.

ZÁNIK ALEBO ZRUŠENIE ČLENSTVA

  1. Spoločnosť U-MAX je oprávnená v prípade porušenia týchto Všeobecných podmienok kartu zablokovať, alebo ju odobrať.
  2. Člen klubu môže svoje členstvo kedykoľvek zrušiť vrátením karty osobne v predajni U-MAX, alebo jej zaslaním na adresu spoločnosti U-MAX. K zániku členstva v klube dochádza automaticky dňom, kedy bola karta doručená spoločnosti U-MAX.
  3. Zánikom členstva zákazník stráca právo využívať výhody vyplývajúce z členstva v klube.

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV ČLENOV KLUBU

  1. Člen klubu podpisom registračného formulára udeľuje spoločnosti U-MAX svoj výslovný súhlas so spracovaním jeho osobných údajov uvedených v prihláške za účelom ich zaradenia do elektronickej zákazníckej databázy.
  2. Člen klubu súhlasí so spracovaním jeho údajov pre interné, marketingové a propagačné účely spoločnosti U-MAX. Člen klubu ďalej súhlasí zo zasielaním informácií a newslettrov na svoju poštovú a elektronickú adresu.
  3. Spoločnosť U-MAX sa zaväzuje neposkytnúť tieto osobné údaje tretím osobám.
  4. Nesúhlas so zasielaním vyššie uvedených informácií môže člen kedykoľvek písomne oznámiť spoločnosti U-MAX.

ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA

Spoločnosť U-MAX je oprávnená jednostranne meniť ustanovenia týchto Všeobecných podmienok kedykoľvek, zvlášť vtedy, ak ide o drobné a opodstatnené zmeny súvisiace so zmenami podmienok maloobchodného a finančného trhu.

Tieto všeobecné podmienky nadobúdajú platnosť 15.08.2012.

vlavo
vpravo

Novinky na Váš e-mail

Chcete byť informovaný o najnovších akciách?
OK
Podporované karty
MasterCard VISA
Podporované platobné systémy
ČSOB Pay GP Web Pay